De drie unique selling points over mij

Topsport

Als kind was ik mij nog niet bewust van mijn bijzondere talent. Nadat ik zeven jaar op rij Nederlands Kampioen Super Sprint was geworden, werd het mij wel duidelijk dat mijn sprinttalent uitzonderlijk is. Daarnaast ben ik enorm gepassioneerd over de schaatssport en haal ik veel plezier uit het schaatsen.

Fast forward naar nu; maak ik deel uit van team Worldstream, reed ik een PR van 37,52 in Calgary en werk ik hard toe naar de Olympische spelen. Meer over mijn schaatscarrière kan je vinden op dionevoskamp.nl

Creatief

Mijn creativiteit kwam al vroeg tot uiting. Tijdens mijn kinderfeestjes werd er altijd een creatieve activiteit gepland en met het maken van surprises voor sinterklaas leefde ik mezelf helemaal uit. Niets was te gek!

Na het afronden van het VMBO-T in Maasland, ben ik naar het MBO Westland gegaan waar ik afgestudeerd ben als ‘grafisch ontwerper’. Tijdens mijn HBO studie ‘reclamevormgeving’ aan de Vogue Akademie in Amsterdam ben ik dieper gedoken in de wereld van commerciële ontwerpen en heb ik ervaring op gedaan bij o.a. Vormgvr.nl in ’s Gravenzande en Sprog in Joure als grafisch ontwerper.

Ondernemer

Ik ben opgegroeid in een ondernemend gezin. Mijn ouders hebben een eigen bedrijf in plantcontainers voor plantenkwekers, genaamd Interco.nl.

Tijdens mijn schaatsperiode in Zuid-Holland heb ik samen met mijn moeder een sponsorplatform opgericht, genaamd Healthy Team. Binnen dit platform worden gesponsorde snackgroenten van Tommies verkocht aan bedrijven die de schaatssport en mij willen ondersteunen. Ik heb enkele jaren de grafische vormgeving uitgevoerd voor het Healthy Team en zo geleerd wat communicatie en marketing kan betekenen binnen de sport. Uiteindelijk heb ik de stap gezet om dit professioneel te gaan uitbouwen, waarna Di-One Design for a sharpe design is ontstaan.